Dauda Ottó vagyok 35 éve az építőiparban dolgozom.

A burkoló és a szobafestő-mázoló-tapétázó szakiskolák elvégzése után nagy lelkesedéssel kezdtem el dolgozni és az évek alatt sok tapasztalatot és gyakorlatot szereztem.

Elmondhatom magamról, hogy munkám során minden megbízást egy új kihívásnak tekintek és töretlen lelkesedéssel várom, hogy valami újat és maradandót alkothassak.

Legnagyobb elégedettség számomra, amikor az elkészült munkám eredményével a megrendelőmnek örömet szerezhetek és otthonát az elképzeléseinek megfelelően szebbé tehetem.

Legyen szó egy fürdőszoba burkolásáról, vagy akár egy lakás teljes felújításáról, átlátom a kivitelezéshez szükséges munkafolyamatokat és ismerem a legmegfelelőbb anyagokat. Minden munkafázist a felméréstől kezdve az anyagbeszerzésen át, egészen a kivitelezésig, saját kezűleg végzek (nem kiadva más alvállalkozóknak).

Teljes lakásfelújítás esetén a velem 20 éve együtt dolgozó elismert szakemberekből álló csapat (víz-csatorna-fűtés, elektromos hálózat) van segítségemre.

Büszke vagyok rá, hogy a megrendelőim jó szívvel ajánlanak tovább ismerőseiknek, mert elégedettek az általam végzett munka minőségével.

Tevékenységek, amiket végzek:

– Szakmai egyeztetés, igény szerint anyagbeszerzés, szállítás, építési törmelék elszállítása.

– Fal- és padlóburkolás

– Régi burkolat felvésése, fogadó felület előkészítése, alapozás, vizesblokkok esetén vízszigetelés.

– Csempe, járólap, greslap, mázas kerámialap, terméskő, mészkő, márvány, gránit és egyéb hidegburkolatokkal való burkolás. Kül- és beltéri burkolatok készítése, konyhafal kis/nagy vagy mozaik lapokból, fürdőszoba padló/fal (vízszigeteléssel együtt) kádfalazása, zuhanyzó építése, szigetelése, burkolása, stb.

– Aljzat kiegyenlítés (padloponozás)

– Laminált padló lerakás, szegélyezés.

– Festés, mázolás, tapétázás

– Fal előkészítése: glettelés, csiszolás, alapozás.

– Tisztasági festés, latex festés, több rétegű falfestés a kívánt színre.

– Ajtó és ajtótok festése, mázolása.

– Tapétázás: fűrészporos, selyem, lemosható tapéták szakszerű felrakása.

– Gipszkarton, beépített wc, válaszfal építés, álmennyezet kialakítás.

A megrendelt munkáról minden esetben írásos árajánlatot készítek, ez megkönnyíti a kivitelezési munkafolyamatok nyomon követését és a megrendelővel való egyeztetést, elszámolást.

Gondoskodom a munkához szükséges takarófóliáról annak érdekében, hogy a burkolandó, vagy a felújítandó helyiségen kívüli részeken megóvjam a padlót, szőnyeget, stb. a koszolódástól.